Exclusiviteit en George Clooney maakten Nespresso tot een hebbeding. Een groot hebbeding. Wie kent er de slagzin “Nespresso… What else?” niet? De lekkere koffies met hun bijzonder imago hebben daardoor een heel eigen plaats ingenomen in de koffiewereld.

Helaas moet je wel nogal wat moeite doen om een voorraadje in te slaan van je lievelingsdrank. Online bestellen kan natuurlijk altijd, maar wat dan voor het leveren? Uiteraard ben je altijd net even 5 minuten uit huis als de transporteur aanbelt. En je baas wil al die leveringen niet meer op kantoor…

Bij Nespresso heeft men daar diep over nagedacht. Aan Mister Clooney kan niemand tornen, aan de exclusiviteit wel, moeten ze op een gegeven moment gedacht hebben. En daardoor ontstond het Npoint. In Duitsland al helemaal in, bij ons voorlopig nog onbekend. Behalve in uw Delitraiteur filiaal te Sint-Martens-Latem dan, en nu ook te Boortmeerbeek en Grimbergen.

Aan zo’n Npoint kan je capsules bestellen en direct meenemen. Zo brengen we je dagelijkse portie zwarte troost een heel stuk dichter bij je thuis. Test het gerust eens uit bij je volgend bezoek. Ons personeel staat uiteraard ter beschikking om je te helpen met al je vragen en problemen. Of wie weet, misschien staat ridder Clooney wel klaar om op queeste te gaan…